Παρουσία στην πρωινή εκπομπή του Open TV, «Ώρα Ελλάδος», είχε ο Νίκος Τσιτούρας, Business Development Manager της Kraft Paints, με αφορμή τη διπλή διάκριση της εταιρείας στα Green Brand Awards 2023. Ο ίδιος μίλησε για τις βιώσιμες λύσεις που προσφέρουν στην αγορά τα brands Kraft Paints και Bioclima, συνεισφέροντας στην «πράσινη» κτιριακή ανάπτυξη, και συγκεκριμένα στα δύο βραβευμένα από τα Green Brand Awards προϊόντα.

«Στα Green Brand Awards βραβευτήκαμε σε δύο κατηγορίες, η πρώτη αφορά “green” indoor material, όπου διακριθήκαμε για το προϊόν Master Easy Clean. Το προϊόν έχει πιστοποιηθεί από το ευρωπαϊκό πρότυπο Eurofins Gold, το Red Cert, ενώ έχει λάβει και την πιστοποίηση EPD».

Το δεύτερο προϊόν για το οποίο διακρίθηκε ο όμιλος Druckfarben είναι το Climatop Flexosil της μπράντας Bioclima, «η οποία διαθέτει συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης για τοίχους και ταράτσες που θωρακίζουν σαν μανδύας το κτίριο εξωτερικά, το αναβαθμίζουν ενεργειακά και το ανακαινίζουν αισθητικά», ανέφερε ο N. Τσιτούρας.

Τέλος, πρόσθεσε ότι ο όμιλος είναι συντεταγμένος προς αυτή την κατεύθυνση της βιώσιμης διαχείρισης. Δείτε το βίντεο.