Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… DailyFax 2 Ιανουαρίου 2020: Σύμφωνα με το ετήσιο Market Research Industry Study που διεξάγει η ESOMAR, η αγορά της έρευνας το 2019 στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 18%, καταγράφοντας την μεγαλύτερη άνοδο μεταξύ των 34 ευρωπαϊκών χωρών που καλύπτει η σημαντικότερη κλαδική μελέτη.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν…  Η διείσδυση της τεχνολογίας και ο αυξανόμενος συμβουλευτικός ρόλος των εταιρειών έρευνας, πέραν της παροχής στοιχείων.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι…Ο κλάδος μας είναι από τους πρωτοπόρους της ελληνικής οικονομίας που λειτουργεί με standards διεθνούς επιπέδου και μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάκαμψη της χώρας. Συνεχώς υλοποιούνται νέες επενδύσεις, λανσάρονται καινοτόμες υπηρεσίες, πραγματοποιούνται ενδιαφέροντα new businesses, σημαντικές μετακινήσεις στελεχών, ξεχωριστά επιμορφωτικά συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αισθάνομαι υπερήφανος που υπηρετώ τον ευρύτερο αυτόν χώρο.

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι…DailyFax 28 Ιουνίου 2019: Βράβευση της Global Link στα «Αιωνόβια Brands Europe» – Στελέχη του λιανεμπορίου, της επικοινωνίας και της έρευνας αποφάσισαν τη βράβευση της Global Link για τα 30 χρόνια της πετυχημένης/σημαντικής παρουσίας της στην αγορά.

Το DailyFax για μένα είναι… Σιγουριά έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης για όλες τις σημαντικές εξελίξεις της ημέρας στον χώρο του Marketing.