Το συνέδριο πραγματοποιείται την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στο Maroussi Plaza

Συγκεκριμένα, ο King ADZ, σκηνοθέτης, youth content specialist και συγγραφέας του «The Stuff you can’t bottle», θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα «οπτικό ταξίδι» που συνδέει τα brands με τους νέους, με όχημα τον πολιτισμό, έχοντας συνεργαστεί για περιεχόμενο και στρατηγική με κορυφαίες μάρκες όπως, Adidas, Converse, Lacoste, Honda, Diesel, Levi’s, Smirnoff, Nokia, Nike, Vans, MTV κ.ά.

Ο trends expert Nick Sohnemann, Ιδρυτής & Managing Director της Futurecandy & Διευθυντής του  InnoLab, Hamburg Media School, επιστρέφει στην Αθήνα, για να μιλήσει για αυτή τη φορά για στόχευση και χτίσιμο πιστότητας με τους νέους, αξιοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες, όπως data glasses, wearables και κινητές τεχνολογίες.

Στο θέμα της νεανικής επιχειρηματικότητας θα εστιάσει ο ιδρυτής του Digital Business of the Year το 2013 στη Μ. Βρετανία και τακτικός ομιλητής σε συνέδρια σε ολόκληρο τον κόσμο, James Eder. Σε ηλικία 22 ετών, δημιούργησε το site Student Beans, το μετεξελίχθηκε στη The Beans Group και έχει δημιουργήσει τη Voxburner, κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα youth στη Μ. Βρετανία.

Για τον τρόπο που τα smartphones διαμορφώνουν και αλλάζουν συνήθειες και ταυτόχρονα δημιουργούν νέες ευκαιρίες σύνδεσης των brands με τους νέους θα μιλήσει ο Joshua Partridge, Διευθυντής ΕΜΕΑ του Shazam, ενώ τέλος η Emily Cramp, επικεφαλής της Thinkhouse, The youth communications agency στη Μ. Βρετανία, θα καταθέσει παραδείγματα από την πολυετή εμπειρία σε θέματα Brand Strategy, Social Media, Digital και PR, έχοντας ηγηθεί εκστρατειών για διεθνή brands όπως Heineken, Diet Coke, Coca-Cola, Ben & Jerry’s και Ebay.