Ανακοίνωση συνεισφοράς στο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου»

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Λάμπρος Γιαννούχος παρουσίασε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Ινστιτούτου για το 2013 και 2014, και αναφέρθηκε στην απόφαση του Δ.Σ. του ΙΠΕ να συνεισφέρει, μαζί με την κοπή της πίτας, οικονομικά και υλικά στο έργο του πατέρα Αντώνιου και της «Κιβωτού του Κόσμου».

Οι εταιρείες Agrino, Barilla, Cyta Hellas, Friesland Campina Hellas, Glaxosmithkline, Mapfre Asistencia, Praktiker, Public, Vianox-Svolos, Αλουμίνιο της Ελλάδας, Ελαϊς-Unilever Hellas, Eλγέκα, Κρόκος Κοζάνης, Μελίγυρις, Μέλισσα-Κίκιζας, Μετρό-ΜyMarket και Νίκας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν στην «Κιβωτό» οικονομική στήριξη και προϊόντα.

Στην φετινή εκδήλωση, key note speaker ήταν ο Σπύρος Δεσύλλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ελαϊς-Unilever Hellas, ο οποίος μίλησε για τις νέες συνθήκες της αγοράς εν μέσω κρίσης, καθώς και για την καινοτομία και τις νέες εμπορικές συμφωνίες πωλήσεων. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Johnson & Johnson Hellas, προϊόντα προσέφεραν οι εταιρείες Pizza Hut και η μπίρα Fix της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ενώ τα δώρα της κλήρωσης προσέφεραν οι εταιρείες Safilo και Response.