Η 24Media εγκαινίασε και επίσημα το νέο έτος κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτας της, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Απένειμε και τα καθιερωμένα της δημοσιογραφικά βραβεία.

Η 24Media εγκαινίασε και επίσημα το νέο έτος κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτας της, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Το παρών έδωσαν ο Δημήτρης Μάρης, Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24Media, η Μαρία Γράψα, CEO, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στενοί συνεργάτες και το προσωπικό του ομίλου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Μ. Γράψα η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που είμαι κι εγώ πια μέλος της οικογένειας της 24Media και είμαι σίγουρη ότι φέτος, όλοι μαζί, θα οδηγήσουμε την εταιρεία σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και πρωτιές, με όπλα μας την ποιοτική δημοσιογραφία, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και πάνω από όλα τη σύμπνοια της ομάδας μας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή των καθιερωμένων δημοσιογραφικών βραβείων για θέματα των sites News 24/7, Sport24, Contra, Oneman, Ladylike, Huffpost Greece και εκπομπών των σταθμών Sport24 Radio 103.3 και Legend 88.6. Στη συνέχεια έγινε κλήρωση όπου 33 τυχεροί νικητές κέρδισαν δώρα όπως ταξίδια και ένα Scooter. Τη βραδιά συνόδευσε μουσικά ο Μύρωνας Στρατής και η μπάντα του, ενώ στη σκηνή μαζί του ανέβηκε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.