Η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ συμπράττει με την πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας. Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας το «Το ‘ψαξες;», το καταναλωτικό κοινό της Κρήτης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει στα καταστήματα της αλυσίδας το σήμα «Ελλα-Δικά Μας» στις συσκευασίες των προϊόντων, αλλά και να ενημερωθεί για την Κοινότητα.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η προωθητική ενέργεια της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Στην ενέργεια συμμετέχουν οι εταιρείες Agrino, Λουξ, Χήτος – Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ήλιος, Νήσος, Κύκνος, Βιολάντα, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Μέλι Αττική, Φάρμα Κουκάκη, Septona, Nikolopoulou.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο της δράσης, 14 εταιρείες-Μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας έχουν κοινή προβολή σε 20 καταστήματα Χαλκιαδάκης, διαθέτοντας κωδικούς των προϊόντων τους, που σηματοδοτούνται με δείκτες Χαλκιαδάκης, σε ειδική προσφορά, αλλά κυρίως, επικοινωνώντας τις αξίες της συνέργειας μεταξύ τους.

Παράλληλα, οι πελάτες της Χαλκιαδάκης μπορούν να ενημερώνονται για την ενέργεια από το φυλλάδιο προσφορών που διανέμεται στα καταστήματα της αλυσίδας, από το e-shop και το site της εταιρείας, καθώς και από τα SoMe ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σχετικός διαγωνισμός.