Τα Kiosky’s Convenience Stores καταγράφουν αναπτυξιακή πορεία το 2021, η οποία θα αποτυπωθεί στην αύξηση τόσο του τζίρου, όσο και του ρυθμού ανάπτυξης των καταστημάτων, κεφαλαιοποιώντας το στρατηγικό πλάνο επέκτασης του δικτύου των σημείων πώλησης, που υλοποιεί τους τελευταίους μήνες η εταιρεία.

Η πρόβλεψη για το κλείσιμο του 2021, βάσει των στοιχείων του πρώτου οκταμήνου καταγράφει αύξηση του τζίρου κατά 44%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, καθώς και αντίστοιχη αύξηση 47% του ρυθμού ανάπτυξης των καταστημάτων. Τα νέα δεδομένα προκύπτουν από την υλοποίηση του πλάνου διεύρυνσης του δικτύου, μέσα από το πρόγραμμα franchise το οποίο προωθεί η εταιρεία. Τα Kiosky’s Convenience Stores προχωρούν στη δημιουργία 5 νέων καταστημάτων, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Δράμα, μέχρι το τέλος του έτους, διευρύνοντας έτσι τα σημεία πώλησής τους πανελλαδικά.

«Η ολοκλήρωση της επέκτασής μας σε ολόκληρη την Ελλάδα θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων μικρής λιανικής στη χώρα», σημειώνει ο Γρηγόρης Μαχαίρας, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου των Kiosky’s Convenience Stores.