Ενισχύει το έργο του Υπουργείου Παιδείας και της ΜΚΟ «ΕΛΙΖΑ».

Η LeasePlan Hellas, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, υλοποιεί δράσεις για την ενίσχυση του έργου, τόσο του Υπουργείου Παιδείας, όσο και του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελίζα- Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού». Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε προσφορά 80 tablets τελευταίας τεχνολογίας στο Υπουργείο Παιδείας, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επιπλέον, η LeasePlan υποστηρίζει για 5η συνεχή χρονιά την προσπάθεια του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελίζα- Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού» και αναλαμβάνει να καλύψει τα πάγια μηνιαία έξοδα του Σωματείου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται κόστη ενοικίου, γραφικής ύλης, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικού ρεύματος και υδροδότησης, για διάστημα 5 μηνών.

Ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος, CEO της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η ενίσχυση του έργου του Υπουργείου Παιδείας και της ΜΚΟ Ελίζα έρχεται να προστεθεί στην πολυδιάστατη στήριξη που προσφέρουμε σε ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας, όπως είναι τα παιδιά».