Πρωτοβουλίες για τη διαχείριση των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα από την πανδημία του κορωνοϊού έχει αναλάβει η Mars Hellas. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία διέθεσε περισσότερους από 14 τόνους προϊόντων σε κοινωφελείς φορείς και οργανισμούς που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης.

Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά Υπερηχοτομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», με στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών Mantis. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Animal Solidarity και φιλοζωικές οργανώσεις, η Mars Hellas προσέφερε περισσότερους από 8 τόνους τροφής για κατοικίδια, διανέμοντας σε αδέσποτους σκύλους και γάτες σε όλη την Ελλάδα περισσότερες από 100.000 μερίδες τροφής.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι φρόντισαν για τη σίτιση 1.500 αδέσποτων ζώων, ενώ προσέφεραν περισσότερες από 75 ώρες σε εθελοντικές δράσεις και αιμοδοσίες.