Γενικός Διευθυντής του ομίλου ανέλαβε ο Θάνος Γιαννακόπουλος

Ο όμιλος προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική επένδυση των 8 εκατ. ευρώ, η οποία αφορούσε στην ενοποίηση των αποθηκευτικών χώρων της Yalco στην Αττική και τη μεταφορά τους σε μια νέα κεντρική αποθήκη στα Οινόφυτα, έκτασης 12.000 τ.μ.
Παράλληλα, η θυγατρική Omnishop, ο βραχίονας της λιανικής του Ομίλου, βρίσκεται σε αντίστοιχη φάση αναδιάρθρωσης και στρατηγικού σχεδιασμού.

Εξάλλου, η αναπροσαρμογή της εμπορικής πολιτικής της με συνεχείς προσφορές και στόχευση του προϊοντικού μίγματος σε επώνυμα προϊόντα έχει ήδη αποφέρει καρπούς, με τις πωλήσεις του α΄ τριμήνου 2009 να είναι αυξημένες πάνω από 5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Ο όμιλος Yalco, μέσω της θυγατρικής του Omnishop, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα της λιανικής όπου δραστηριοποιείται – πέραν του σήματος Omnishop – και με το σήμα habitat.

Έχει ήδη προχωρήσει σε μια σημαντική επένδυση με το άνοιγμα 3 καταστημάτων habitat- ενός αυτόνομου στην Γλυφάδα και δύο shop- in- shop στα notoshome – ενώ έχει προγραμματίσει το άνοιγμα και νέων καταστημάτων habitat, με προτεραιότητα ένα νέο αυτόνομο κατάστημα habitat στα Βόρεια Προάστια εντός του 2009.