ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ
Μάθημα αξιοπρέπειας, στωικότητας, ήθους και δημοκρατίας, από ένα συντετριμμένο πατέρα. Αναφέρεται στη Χ.Α., αλλά περιλαμβάνει όλα τα κόμματα και κυρίως αυτά της Αριστεράς, που εμπορεύονται συστηματικά κάθε θάνατο –ακόμη και τυχαίο- μελών ή οπαδών της!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ…
Άλλη μια κακόγουστη παράσταση παρακολούθησαν στον Ναό της Δημοκρατίας όσοι είχαν αντοχή! Ένα έργο, που ανέβηκε σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,
με πρωταγωνιστές τα «προβεβλημένα» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαίο του χορού αυτής της τραγωδίας για γέλια, τον κ. Π. Λαφαζάνη και θλιβερούς κομπάρσους τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή! Με ελάχιστες εξαιρέσεις από όλες τις πλευρές, οι «αγορητές» (τρομάρα τους!), γέμιζαν με κλισέ, κοινοτοπίες, ανοησίες, ατάκες και ύβρεις το πεντάλεπτο του χρόνου τους, οι περισσότεροι από τους οποίους το υπερέβαιναν, για να εκτεθούν περισσότερο! Η δικομματική κυβέρνηση βγήκε νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία, αν και αποτελούσε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Τι έμεινε από αυτό το κακόγουστο θέαμα; Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ ο κ. Αλέξης Τσίπρας επέλεξε το «αυτογκόλ» και μια αυξημένη δυσπιστία της κοινής γνώμης, κυρίως προς τους Ηρακλείς της πρότασης, αλλά και προς το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
«Την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα – του νέου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά – προκάλεσε η αφίσα που κυκλοφόρησε εν όψει της επετείου για το Πολυτεχνείο από τη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Για «σύμβολα που ανήκουν στον λαό» έκανε λόγο από την πλευρά της η Ν. ΠΑΣΟΚ». Με σκύλευση νεκρών δεν αναγεννάται το «αριστερό» ΠΑΣΟΚ! Κι όταν περιμένουμε από τους νέους την «ανάσταση» της πατρίδας κι αυτοί συμπεριφέρονται ως δεινόσαυροι, με αραχνιασμένη σκέψη και χωρίς ανθρωπιά και ήθος, οι όποιες τέτοιες ελπίδες εξανεμίζονται!

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ
Κυνική ομολογία παραπλανητικής διγλωσσίας έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για να κατευνάσει τις οξείες αντιδράσεις των εσωκομματικών αντιπάλων του, για όσα σωστά είπε στο Τέξας:
«Ξέρετε πως είναι τώρα, αλλιώς μιλάς σε ειδικά ακροατήρια ακαδημαϊκών κι αλλιώς σε μια λαϊκή συγκέντρωση». Μετάφραση: Ο λαουτζίκος δεν καταλαβαίνει και τρώει εύκολα κουτόχορτο. Κι αυτή η μακιαβελική τακτική θα μπορούσε να «περάσει» σε πολύ παλιές εποχές, που οι ειδήσεις έκαναν μέρες, εβδομάδες και μήνες, για να φθάσουν από ένα μέρος σ’ ένα άλλο. Σήμερα, που φτάνουν την ίδια στιγμή, εκτός από αήθης είναι και βλακώδης αυτή η απαράδεκτη πολιτική πρακτική!

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ»
«Ιστορική» χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) την απόφαση του Ιταλικού κοινοβουλίου, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται πλέον, η ελεύθερη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σε μπαρ, καφέ, εστιατόρια, κινηματογράφους και δημόσια μέσα μεταφοράς. Παραμένει, πολύ σωστά, η απαγόρευση χρήσης στα σχολεία. Άλλη μια απόφαση-κόλαφος για τους υποκριτές «πατερούληδες», μετά την απόφαση της Ε.Ε. ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν χρήζει υγειονομικής άδειας, για να κυκλοφορεί. Θυμίζω ότι ο ελληνικός ΕΟΦ είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία του, ως «επιβλαβούς»… φαρμάκου!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Οι κάμερες παρακολούθησης κινήσεων και τα μηχανήματα παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών αποτελούν πανίσχυρα όπλα των διωκτικών και αστυνομικών αρχών, στη μάχη τους εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας, προς χάρη της δημοκρατίας, της ειρήνης και της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών! Φτάνει μόνον να αναλογισθούμε πόσες χιλιάδες εγκληματίες και τρομοκράτες έχουν συλληφθεί χάρη στα δύο αυτά ηλεκτρονικά μέσα. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ. Όσοι διαφωνούν με αυτή την αρχή, είναι ενεργοί ή επίδοξοι εγκληματίες και τρομοκράτες ή παραπλανημένοι οπαδοί των άκρων.