Σε νέα συσκευασία και στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα τα προϊόντα Ben’s Original από τη Mars. Η νέα συσκευασία αποτελεί, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το επόμενο βήμα της για ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς, διατηρώντας, παράλληλα, τη δέσμευση να συνεχίσει να παράγει το καλύτερο ρύζι στον κόσμο.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η υλοποίηση του οράματός μας – να προσφέρουμε σε όλους μια θέση στο τραπέζι – είναι ένα ταξίδι με διάρκεια στο χρόνο και για αυτό παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αυτή τη φιλοδοξία πράξη», δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, Market Director της Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Το Ben’s Original δεν αποτελεί μια απλή αλλαγή της επωνυμίας και της συσκευασίας – πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να έχουν πρόσβαση σε θρεπτικά γεύματα», δήλωσε ο Rafael Narvaez, Global CMO και R&D Officer της Mars Food. Ας σημειωθεί ότι για την υποστήριξη του οράματος του Ben’s Original, δημιουργήθηκε, μεταξύ άλλων, και το πρόγραμμα Seat at the Table Fund.