Νέα διαφημιστική ταινία, σε παραγωγή Foss Production
Η Misko παρουσιάζει τη νέα της διαφημιστική ταινία «Κάθε μέρα χαρά», μία ωδή στα ζυμαρικά Misko που είναι πάντα εδώ για όποιο λόγο και όποια στιγμή τα χρειαστούμε.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν φοιτητές, μικρές και μεγάλες οικογένειες, αλλά και ερωτευμένοι νέοι που απολαμβάνουν ζυμαρικά Misko, στις δικές τους στιγμές χαράς. Στιγμές όπως την πρώτη φορά που της μαγειρεύει στο σπίτι, που βλέπει την αγαπημένη του σειρά και θέλει κάτι για να τσιμπήσει, που η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι, που τα παιδιά χαμογελούν απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους μακαρόνια, στιγμές που θυμίζουν τη δική μας καθημερινότητα.

Την επιμέλεια και τη δημιουργίας της νέας διαφημιστικής καμπάνιας υπογράφει η Soho Square Athens, την σκηνοθεσία της ο Βασίλης Μπουραντάς και την παραγωγή η Foss Production. Το τραγούδι γράφτηκε αποκλειστικά για τη νέα ταινία της Misko, ονομάζεται Daydreaming και είναι σε σύνθεση και παραγωγή της Rabbeats, ενώ τους στίχους και τα φωνητικά έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αρώνης.