Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν… «7 Κινέζικοι κολοσσοί αναζητούν διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα για την παγκόσμια προβολή των προϊόντων τους».

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν…  H απίστευτη ικανότητα προσαρμογής. Αυτό δεν είναι το προσόν επιβίωσης στον Πλανήτη Γη; Και η διαφήμιση, όχι μόνο επιβίωσε στη δυσκολότερη οικονομική δεκαετία της χώρας μας, αλλά κατάφερε και να προσαρμοστεί στην παγκόσμια digital μεταμόρφωση της επικοινωνίας.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι… Πριν καν το ανοίξω με αδημονία, σαν ποπ-κορν, πετάγονται στο μυαλό μου ερωτηματικά όπως: «τι νέο έγινε, σήμερα;», «ποιος έκανε τι;», «ποιος έφυγε, ποιος ήρθε;», «πού έγιναν αλλαγές;»

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι… Τι να πρωτοθυμηθώ; Άλλωστε, ο συναρπαστικός κόσμος της επικοινωνίας, κρύβει μέσα του το στοιχείο του εφήμερου.

Το DailyFax για μένα είναι…  Ένα ανοιχτό παράθυρο, με θέα τους ανθρώπους και τις εταιρείες μάρκετινγκ, μέσων και επικοινωνίας και τις ιστορίες τους. Πρωτοπόρο, μεταλλάχτηκε από απλό έντυπο newsletter, σε ηλεκτρονικό περιοδικό, σαν την πεταλούδα που πέταξε το κουκούλι της και έβγαλε φτερά!