Η Karabinis Medical παρουσίασε χθες, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας», μια πρωτοβουλία της εταιρείας και των συμπληρωμάτων διατροφής Science of Nature – SON.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης ειδικών πλαστικών συσκευασιών με τη συμμετοχή των καταναλωτών και καθαρισμών παραλιών από πλαστικά, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Η Karabinis Medical καλεί τους καταναλωτές να επιστρέψουν στο φαρμακείο τα άδεια πλαστικά tubes των συμπληρωμάτων διατροφής και να τα τοποθετήσουν στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Παράλληλα, μέρος των πωλήσεων των συμπληρωμάτων διατροφής SON διατίθεται για τη διεξαγωγή παράκτιων καθαρισμών σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Ο Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entepreneur της Karabinis Medical, δήλωσε σχετικά: «Αναμφίβολα, η φροντίδα για το περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρεία. Δεν θα υπήρχε πιο ταιριαστό “όχημα” από τα συμπληρώματα διατροφής Science of Nature, για να μεταδώσουμε αυτήν την αγάπη για το περιβάλλον και στην κοινωνία μας».