Με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα

Η θεματολογία των δύο εντύπων έχει στόχο να ενημερώσει και να εμπνεύσει τον αναγνώστη ώστε να μαγειρέψει δοκιμασμένες συνταγές που φέρουν την υπογραφή του γνωστού chef- culinary expert, Βαγγέλη Δρίσκα. Στις σελίδες του περιοδικού, ο γνωστός chef μοιράζεται τα μυστικά της καλής κουζίνας και δείχνει βήμα-βήμα ξεχωριστές, γρήγορες και έξυπνες συνταγές για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Προτείνει γεύματα για τα παιδιά φτιαγμένα από φρέσκα και θρεπτικά υλικά, κάνει αναφορές στις κουζίνες του κόσμου και παρουσιάζει τεχνικές και σκεύη. Παράλληλα, το περιοδικό προσφέρει διατροφικές συμβουλές για υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα. Τη διεύθυνση Έκδοσης έχουν ο Βαγγέλης Δρίσκας και ο Ανδρέας Ευσταθίου και την Εμπορική Διεύθυνση η Εύη Κορασίδη.