Με έμφαση στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, την ασφαλή ψυχαγωγία και τον αθλητισμό, η Kaizen Gaming υλοποιεί ένα διευρυμένο πλάνο δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία.

Η Kaizen Gaming αποτελεί τη μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξής της, η Kaizen Gaming υλοποιεί ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο για τη δημιουργία νέων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2022.

Ενισχύει έτσι περαιτέρω το όραμά της να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους «παίκτες» διεθνώς, στηρίζοντας δύο από τους καίριους ανταγωνιστικούς πυλώνες της: την ανάπτυξη της δικής της τεχνολογίας με την υποστήριξη της μεγαλύτερης σε πληθυσμό τεχνολογικής της ομάδας που αποτελείται από 260 στελέχη και την προώθηση πρότυπου μοντέλου εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών της.

Η τεχνολογία στο DNA
Η ανάπτυξη προηγμένων ψηφιακών προϊόντων και η υλοποίηση τεχνολογικών έργων για την προώθηση του υπεύθυνου παιχνιδιού καθιστούν την Kaizen Gaming έναν από τους πιο ισχυρούς και αξιόπιστους διεθνείς «παίκτες» του κλάδου. Επενδύοντας σε πρωτοποριακές τεχνικές, αναπτύσσει έργα νέας γενιάς, ανάμεσα στα οποία ο αυτοματισμός των υποδομών ελέγχου των εφαρμογών, οι συνεχείς αναβαθμίσεις στην αρχιτεκτονική των πλατφορμών στοιχηματισμού, loyalty και διαχείρισης Big Data, η χρήση νέων τεχνολογιών artificial intelligence και machine learning καθώς και η επέκταση των δραστηριοτήτων της στο cloud.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η νέα ανεξάρτητη στοιχηματική της πλατφόρμα «Αριάδνη», ενσωματώνοντας κάτω από μια ομπρέλα το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της και στις έξι χώρες όπου δραστηριοποιείται. Μέσω του ιδιόκτητου λογισμικού της, η Kaizen Gaming επιτυγχάνει απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση, στη βελτίωση, αλλά και στον εμπλουτισμό των προϊόντων και των υπηρεσιών της, δημιουργώντας έναν κορυφαίο GameTech προορισμό.

Έμπρακτη στήριξη του Αθλητισμού
Στηρίζοντας στην πράξη τον ελληνικό αθλητισμό, η Kaizen Gaming υλοποιεί ένα ευρύ χορηγικό πρόγραμμα, τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωματείων, συλλόγων και εθνικών ομάδων, όσο και μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών. Η Stoiximan Tokyo Team αποτελεί χαρακτηριστική πρωτοβουλία, στηρίζοντας 17 Έλληνες αθλητές και τις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

«Μικροί Ήρωες»: Ένα συναρπαστικό ταξίδι για τα παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας
Με τη σκέψη ότι οι ήρωες του αύριο βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το βραβευμένο πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» by Stoiximan έχει προσφέρει σε περισσότερα από 35.000 παιδιά ένα ταξίδι γνώσης μέσα από δωρεάν διαδραστικές εμπειρίες σε συνεργασία με ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν», «Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν» και «Οι Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα» αποτελούν τις τρεις υπο-δράσεις του προγράμματος, που στόχο έχουν να προσφέρουν κίνητρα και ερεθίσματα που εμπνέουν την επόμενη γενιά.

#Oneteam και στην πανδημία
Η Kaizen Gaming έδωσε ηχηρό «παρών» και στη συνθήκη της πανδημίας, ώστε να διαφυλάξει την υγεία των εργαζομένων της και να στηρίξει τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή. Η εταιρεία εφάρμοσε εξ αρχής το μοντέλο της τηλεργασίας για το μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού της, υλοποιώντας ενέργειες για την ψυχαγωγία και την επικοινωνία μεταξύ των ομάδων, ενώ συμμετείχε ενεργά και στην εθνική προσπάθεια για την ενίσχυση του ΕΣΥ, εξασφαλίζοντας 250.000 χειρουργικές μάσκες και έξι φορητές ΜΕΘ. Ακόμη, πραγματοποίησε χορηγίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας OneTeam-Race, στηρίζοντας 3 ΜΚΟ σε Ελλάδα, Ρουμανία και Πορτογαλία, ενώ συγκέντρωσε τρόφιμα για την Κουζίνα Αλληλεγγύης «Ο άλλος Άνθρωπος».