Η Praktiker Hellas, μετά τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της, συνεχίζει δίνοντας το σύνθημα και για την Black Friday, επικοινωνώντας τις προσφορές της. Στη νέα καμπάνια Black Friday της Praktiker, την οποία «υπογράφει» η Cicero, παρουσιάζεται η ομάδα της εταιρείας σε ένα εκ των 16 καταστημάτων της να περνά τις τιμές προσφοράς στα προϊόντα, δημιουργώντας πανηγυρικά συνθήματα για τις προσφορές της περιόδου. Τα συνθήματα εξαπλώνονται σε όλο το κατάστημα μεταξύ των συναδέλφων.

«Η καμπάνια είναι βασισμένη στο ίδιο “κινηματικό” concept με αυτό των Χριστουγέννων. Η φετινή χρονιά έχει µια ιδιαιτερότητα, το Παγκόσµιο Κύπελλο ποδοσφαίρου σε περίοδο Black Friday και Χριστουγέννων.

Έτσι µαζί µε την οµάδα Marketing των Praktiker αποφασίσαµε να δώσουµε δύο διαφορετικά συνθήµατα και για Χριστούγεννα αλλά και για Black Friday», αναφέρει στο DF στέλεχος της Cicero. Η καμπάνια θα «τρέξει» σε TV, radio, digital, direct mail και print μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Την παραγωγή του TVC ανέλαβε η Magikon με σκηνοθέτη τον Στάθη Μουρδουκούτα και το sound design η Musou Music Group.