Με τη «φανέλα» της Ohonos Snack «θα παίζει μπάλα» τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας «πρεσβεύει τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, ενώ η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου αντικατοπτρίζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Η Ohonos Snack στηρίζει με σειρά ενεργειών την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό αλλά και του κοινωνικού εκφοβισμού (bullying).

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα είναι ο πρεσβευτής της Ohonos Snacks σε σειρά εκδηλώσεων σε σχολεία, χώρους άθλησης κ.ά., με σκοπό την ενημέρωση των νέων και των γονέων τους σε θέματα που αφορούν τη συμπερίληψη και την ομαλή κοινωνικοποίηση των νέων. Η συνεργασία των δύο μερών αφορά, επίσης, την παραγωγή σποτ για την τηλεόραση και τα digital μέσα, ραδιοφωνικού σποτ, καθώς και OOH τοποθετήσεων. Το πρώτο σποτ είναι ήδη στον «αέρα», με τίτλο: «Παίζει μεγάλη μπάλα!» και βασίζεται στις ποδοσφαιρικές δεξιότητες του πρωταγωνιστή.

Στη διάρκεια του σποτ, ο αθλητής απολαμβάνει το παιχνίδι που τόσο αγαπά, αλλά και το ανανεωμένο Jumbo Croissant που λανσάρει η Ohonos Snack σε δύο γεύσεις -πραλίνα φουντουκιού και κρέμα κακάο. Τόσο το τηλεοπτικό, όσο και το ραδιοφωνικό σποτ «ντύνει» η χαρακτηριστική φωνή του Έλληνα sportscaster, Αλέξη Σπυρόπουλου. Την επιμέλεια της καμπάνιας έχει αναλάβει η One Percent 360 Advertising, ενώ η παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ, έχει γίνει από την Dada-Art και τον Γρηγόρη Αποστολόπουλο.