Οι Financial Times παρουσιάζουν την καμπάνια «Letters to this new world» και καλούν το κοινό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η οποία δημιουργήθηκε από τους The Brooklyn Brothers, το Μέσο ζήτησε από τους δημοσιογράφους του να συμβάλλουν σε αυτή, συντάσσοντας ανοικτές επιστολές για τα φλέγοντα ζητήματα που θα διαμορφώσουν την ανθρώπινη ιστορία τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από την κλιματική αλλαγή και φτάνοντας μέχρι τα κρυπτονομίσματα.

Η πρόσκληση αφορά και το κοινό, το οποίο μπορεί να στείλει τα δικά του γράμματα. Η καμπάνια θα τρέξει στις έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις των FT, καθώς και με digital, audio, κινηματογράφο και out of home, σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, EMEA και APAC. Περιλαμβάνει, επίσης, ένα TVC 30 δευτερολέπτων με δηλώσεις πολιτικών ηγετών, με τίτλο «The speech». «Η πανδημία έδωσε σε όλους μια παύση για να σκεφτούν τι έχει σημασία στη ζωή και πώς θα μπορούσαμε να οργανωθούμε διαφορετικά στο μέλλον.

Θέλαμε να συγκεντρώσουμε αυτά τα ζητήματα για να ωθήσουμε τους ανθρώπους σε θέσεις ισχύος να κάνουν κάτι για αυτά», ανέφερε σχετικά με την πρωτοβουλία, η Finola McDonnell, Chief Communications and Marketing Officer των FT. (Πηγή: Campaign)