Με το μήνυμα «Ενδυναμώνουμε τις γυναίκες. Ονειρευόμαστε και προχωράμε προς ένα ισότιμο μέλλον», η Interamerican επέλεξε φέτος να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας ευαισθητοποίησης είναι η Έλσα Αλεξίου και η Ηρώ Τερζάκη, δύο γυναίκες με διακεκριμένη καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο.

Στα βίντεο της καμπάνιας, με την ιδιότητα τους ως ασφαλιστικές σύμβουλοι της εταιρείας και από τη σχέση που έχουν αναπτύξει με τις ασφαλισμένες τους, μοιράζονται τις ανησυχίες τους για θέματα όπως οι πολλαπλοί ρόλοι που καλούνται να υπηρετήσουν, η προσπάθεια συμφιλίωσης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, η επαγγελματική ανέλιξη και η οικονομική ανεξαρτησία τους.

H καμπάνια προβάλλεται μέσα από τους λογαριασμούς της εταιρείας σε LinkedΙn, Facebook, Instagram και YouTube. Επιπλέον, η Interamerican αξιοποιεί τις ιδιόκτητες δομές Yγείας που διαθέτει, την Αθηναϊκή Mediclinic και τα τρία πολυϊατρεία Medifirst, προσφέροντας μια σειρά εξειδικευμένων γυναικολογικών εξετάσεων, σε ειδικά πακέτα.