Η νέα καμπάνια της Another Circus για τη Stoiximan, επίσημο χορηγό του UEFA Euro 2024, βάζει τους θεατές στο πνεύμα της σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με επίκεντρο «τις πιο απίθανες στιγμές του Euro», η Another Circus δημιούργησε δύο καμπάνιες, μία prequel και τη main, που μεγαλώνουν «την προσμονή των φιλάθλων για όσα θα γίνουν στα γήπεδα της Γερμανίας», όπως επισημαίνει το agency.

Η πρώτη έχει αμιγώς ποδοσφαιρικές εικόνες, καθώς ανατρέχει στα καλύτερα στιγμιότυπα από σχεδόν κάθε Euro, αποδεικνύοντας «ότι αυτή η διοργάνωση έχει τη δύναμη να συντρίβει τις πιθανότητες και να κάνει το απίθανο… πιθανό». Οι απίθανες στιγμές βρίσκονται στο προσκήνιο και στη main ταινία, αλλά με άλλο τρόπο.

Γιατί εδώ οι ποδοσφαιρικές στιγμές «μπλέκονται» με τις προσωπικές στιγμές του ήρωα, παρουσιάζοντας έτσι μία απρόβλεπτη πτυχή του Euro. Στιγμές μοναδικές, που σηματοδοτούν την πορεία της ζωής του και γεννούν αναμνήσεις γεμάτες ποδόσφαιρο και συγκίνηση.

Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Michel and Nico, παραγωγή από την Picky Productions και μουσική επιμέλεια από την Bounce, με το μουσικό κομμάτι «Take On Me» των A-ha να «ντύνει» την ταινία. Η καμπάνια, πέρα από την τηλεόραση, αναπτύσσεται σε print, digital και outdoor μέσα.