Γιορτάζει «10 χρόνια signature φιλοξενίας»
Το 2019 σηματοδοτεί τα 10 χρόνια από την ανανέωση του ξενοδοχείου The Excelsior στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να είναι μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και επετειακές δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας «ExcelsiorGR10».

Όπως ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος του ΤΟR Hotel Group, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας: «Το 2019 αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς στο Τhe Excelsior και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε τη 10η επέτειό μας με φίλους και επισκέπτες που έχουν γίνει κομμάτι της ιστορίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις καθώς και ειδικές προσφορές είναι μερικά μόνο από αυτά που έχουμε ετοιμάσει για τους μήνες που ακολουθούν».

Η καμπάνια θα αποκαλύψει συναισθήματα και μνήμες σημαντικών επισκεπτών, ενώ το επόμενο διάστημα οι επισκέπτες θα θαυμάσουν μια bespoke έκθεση φωτογραφίας, στην οποία θεσσαλονικείς δημιουργοί θα αποτυπώσουν με τον φακό τους τον χαρακτήρα του The Excelsior. Επιπλέον, μέσα από μια συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν το επετειακό Excelsior κρασί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ειδικές επετειακές προσφορές. Η καμπάνια θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο πάρτι.