Δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας με αφορμή την ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Κόκκαλης χαρακτήρισε το 2013 ως χρονιά ορόσημο για την hellas online, «καθώς είναι ο πρώτος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος στη χώρα που παρουσίασε, για πρώτη χρονιά, κέρδη προ φόρων». Τόνισε επίσης ότι μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, η εταιρεία διεύρυνε την πελατειακή της βάση, αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία, μείωσε τα λειτουργικά έξοδα και αξιοποίησε το 16% των εσόδων της σε επενδύσεις, οι οποίες ανήλθαν σε 36,7 εκατ. ευρώ το 2013, αυξημένες κατά 26,5% σε σχέση με το 2012.

Παράλληλα, η hellas online προχώρησε στο τέλος του 2013 στη διακοπή λειτουργίας των διευθύνσεων Customer Operations, Retail Sales και Retention, προχωρώντας σε συνεργασίες outsourcing, επιδιώκοντας όπως επισημαίνει να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία, να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική και να εστιάσει στο κύριο αντικείμενό της, την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Σημειώνεται τέλος ότι η HOL έλαβε σειρά διακρίσεων το τελευταίο διάστημα όπως τα βραβεία «Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών» και «Επαγγελματίας της Χρονιάς – Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, Ermis Gold στα Ermis Awards 2013, καθώς και τα βραβεία «Εξυπηρέτηση πελατών» και «Αριστείο Πωλήσεων» στα Sales Excellence Awards 2013. Σε επίπεδο συνεργασιών, ενίσχυσε τη συνεργασία της με την Odeon και ξεκίνησε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment. Παράλληλα, στο hol my tv προστέθηκε το Disney Junior και τα Fox, National Geographic Channel και Nat Geo Wild, πλήρως υποτιτλισμένα στα ελληνικά.