Ομιλία στο πλαίσιο χορηγίας της Forthnet στο συνέδριο Διοίκησης Ποδοσφαίρου

Την Forthnet εκπροσώπησε η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, Κατερίνα Κασκανιώτη, η οποία στον χαιρετισμό της επεσήμανε ότι «στην 20χρονη παρουσία των καναλιών Novasports στην ελληνική αγορά πολλά έχουν αλλάξει, εξελιχθεί, διαφοροποιηθεί, αλλά αυτό που παραμένει σταθερό είναι η βαθιά ενασχόληση και η συνεπής υποστήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ίδια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επένδυση των καναλιών Novasports για την αρτιότερη προβολή του ελληνικού πρωταθλήματος τονίζοντας ότι «μέριμνά μας είναι να αναδείξουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι  ποδοσφαιριστές και να τους  φέρουμε κοντά στο φίλαθλο κοινό», ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος της εταιρείας  είναι «η αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στο βαθμό που μας αναλογεί και στο βαθμό που περνάει από το χέρι μας».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό της, η Κ. Κασκανιώτη ευχήθηκε το συνέδριο να αποτελέσει πηγή γνώσης και χώρο δημιουργικού διαλόγου, που θα καταλήξει σε συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών όλων των θεσμικών παραγόντων ώστε να ξεπεραστούν τα αρνητικά φαινόμενα που το τελευταίο διάστημα έχουν τραυματίσει την εικόνα του ποδοσφαίρου.