Η Rocket, μια νέα υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού, κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, μετά το λανσάρισμά της σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία, αναθέτοντας στην Pitch τον PR λογαριασμό της στη χώρα μας. Η Clementine Joly, Διευθύντρια Marketing Ευρώπης δήλωσε σχετικά: «Σχεδιάσαμε τη στρατηγική επέκτασής μας έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήσαμε, σε συνεργασία με την PWC.

Η Αθήνα, βάσει διαφόρων κριτηρίων, αναδείχθηκε ως ευκαιρία, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο βήμα, ξεκινώντας από τη δημοφιλή περιοχή του Χαλανδρίου, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα εστίασης και εστιατόρια. Μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς με τα εστιατόρια της πόλης».

Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η Rocket προσφέρει, μεταξύ άλλων, στα συνεργαζόμενα καταστήματα χρέωση χαμηλότερων προμηθειών, συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing και προώθησης στα social media και επαγγελματική φωτογράφιση γευμάτων και πιάτων.