Πλατφόρμα marketing automation για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η πλατφόρμα marketing automation Retargeting.biz ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας τοπικό γραφείο. Παράλληλα, λάνσαρε νέο website το οποίο υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Η Retargeting.biz είναι αναπτυσσόμενη start-up από τη Ρουμανία η οποία ιδρύθηκε το 2013.

Απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν μία ευφυή λύση αυτοματοποίησης στο online marketing, μειώνοντας τα σχετικά έξοδα και δημιουργώντας επιπλέον πωλήσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα εργαλεία της βοηθούν τα online καταστήματα να επικοινωνούν αυτόματα με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες μέσω Facebook, Google, e-mail, παράθυρα pop-up, push notification και μηνύματα SMS, δίνοντάς τους κίνητρα για να προχωρήσουν σε αγορές. Συνεργάζεται με πάνω από 3.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και διαθέτει γραφεία σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και σύντομα στην Ουγγαρία.

Η είσοδος στην ελληνική αγορά έγινε σε συνέχεια της συμμετοχής της στην έκθεση e-Commerce Expo 2018 τον περασμένο Νοέμβριο και της έρευνας που έγινε από την ομάδα της, διαπιστώνοντας τη ζήτηση για προηγμένες και προσιτές λύσεις digital marketing automation, καθώς και τις ομοιότητες στους ρυθμούς ανάπτυξης Ρουμανίας και Ελλάδας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι Google Premier Partner και Facebook Marketing Partner.