Με τρεις βιολογικές κηραλοιφές με εκχύλισμα κάνναβης.

Με το επαναλανσάρισμα τριών βιολογικών κηραλοιφών με εκχύλισμα κάνναβης σε νέες συσκευασίες ασφαλείας και γνωστοποίση στον ΕΟΦ, η Kannabio στοχεύει στη δυναμική είσοδό της στην αγορά των φαρμακείων. Οι κηραλοιφές Analgia, Iasis, Panacea αποτελούνται από 100% ελληνικά βιολογικά βότανα και συστατικά και είναι ιδανικές για εφαρμογή σε μυοσκελετικούς πόνους, δερματικούς ερεθισμούς, τριμπήματα και εκδορές αντίστοιχα.

Παράλληλα με τις νέες κηραλοιφές, η Kannabio έχει δημιουργήσει ένα portfolio προϊόντων προσωπικής υγιεινής και περιποίησης με εκχύλισμα ελληνικής βιολογικής κάνναβης, το οποίο διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα σε αναβαθμισμένες συσκευασίες ασφαλείας.

Όπως αναφέρει ο Αλκιβιάδης Γούναρης, Εμπορικός Δ/ντης της Kannabio, «στόχος της εταιρείας είναι η ορθότερη και ευρύτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης στον οργανισμό και η ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών της με κύριο άξονα τον κλάδο των φαρμακείων για την ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα της». Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή στρατηγική για εξαγωγή των προϊόντων της σε ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού.