Μετά από 17 χρόνια παρουσίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και με γραφεία σε πολλές πόλεις του κόσμου, η Excite Holidays ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη των λειτουργιών της και στην Ελλάδα, σε ειδική εκδήλωση με τους συνεργάτες της, τα τουριστικά γραφεία.

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 400.000 συμβόλαια σε όλο τον κόσμο, με 25.000 δικά της συμβόλαια απευθείας με ξενοδοχειακές μονάδες, με έμφαση σε ΝΑ Ασία, Ευρώπη, Ελλάδα και στις κυριότερες πολιτείες των ΗΠΑ. Επίσης, η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 100.000 δραστηριότητες και 1.250 transfers σε πάνω από 100 χώρες, ενώ είναι αποκλειστικά B2B, δηλαδή απευθύνεται μόνο σε τουριστικά γραφεία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος ως Έλληνας της Αυστραλίας που λανσάρω την Excite Holidays, μια εταιρεία που γεννήθηκε πριν 17 χρόνια στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, σήμερα στην Αθήνα και την Ελλάδα. Είμαστε εδώ και 17 χρόνια στο πλευρό του τουριστικού πράκτορα και από αύριο και στο πλευρό του έλληνα τουριστικού πράκτορα για να τον υποστηρίξουμε με πολύ καλές τιμές αλλά και με εξαίρετες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Γιώργος Παπαϊωάννου, εκ των συνιδρυτών της εταιρείας.