Παρουσίασε χθες το αναπτυξιακό της πρόγραμμα για το 2021

Δύο νέα concept καταστημάτων, είσοδο στην αγορά των σούπερ μάρκετ και επέκταση του δικτύου Βενέτη προβλέπει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας Βενέτη για το 2021. Μετά από μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, λόγω της πανδημίας, η εταιρεία, η οποία συμπληρώνει φέτος 73 χρόνια λειτουργίας στην αγορά, αναπροσαρμόζει τη στρατηγική της και προχωρά σε νέες ιδέες και επιχειρηματικές κινήσεις με στόχο τη μελλοντική ανάπτυξή της.

 

Συγκεκριμένα, το αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2021 προβλέπει είσοδο στην αγορά του retail με τη σειρά προϊόντων Veneti Family, επέκταση στον χώρο της εστίασης με τη δημιουργία δύο νέων concept καταστημάτων, την Cremeria Veneti και το Veneti Go, το Veneti Great, ένα «πιλοτικό» concept καταστήματος για επέκταση στο εξωτερικό, και τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων Βενέτη. Ενδεικτικά, η σειρά Veneti Family αποτελείται από έτοιμα προϊόντα που θα μπορεί ο καταναλωτής να βρίσκει στα ράφια των σούπερ μάρκετ και να παρασκευάζει μόνος του.

Λανσάρεται με τέσσερα προϊόντα κατάψυξης, παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο. Ακολουθεί η παραγωγή και άλλων προϊόντων κατάψυξης, ενώ σύντομα θα βρίσκει κανείς στα ράφια των σούπερ μάρκετ φρέσκα προϊόντα Veneti Family και προϊόντα ΗΟRECA Veneti Family. Όσον αφορά στα δύο νέα concept καταστημάτων, η Cremeria Veneti τοποθετείται ως boutique γαλακτοπωλείο και το Veneti Go είναι μικρά αναψυκτήρια με γρήγορη εξυπηρέτηση που θα προσφέρουν συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων.

Επιπλέον, το Veneti Great αποτελεί «πιλοτικό» μοντέλο καταστήματος που ανέπτυξε η εταιρεία, προκειμένου να εξάγει ένα concept με ελληνικές γεύσεις στο εξωτερικό και ειδικότερα στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ και των αραβικών χωρών. Τέλος, τo επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2021 προβλέπει επίσης σημαντική διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της. Μετά τα τρία νέα Βενέτη Food Hall στη Ν. Ιωνία, στην Αργυρούπολη και στο Μπουρνάζι, μόλι ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο Βενέτη 1948 στην Φιλοθέη.