Η εταιρεία ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο της Bacardi-Ο Γιάννης Αρτινός νέος Γενικός Διευθυντής

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την Bacardi, για την ανάληψη της διανομής, εμπορίας και μάρκετινγκ του συνολικού χαρτοφυλακίου premium και super premium των προϊόντων της Bacardi στην ελληνική αγορά, από την 1 Απριλίου. Το χαρτοφυλάκιο της Bacardi περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά brands αλκοολούχων, όπως Bacardi, Grey Goose, Dewar’s, Bombay Sapphire, Martini, κ.α.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιάννη Αρτινό, πρώην Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του MIG Group, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Vivartia και πρώην Γενικό Διευθυντή της Procter & Gamble στην Ελλάδα, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο Γενικής Διεύθυνσης στην Άμβυξ. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Άμβυξ, Ισίδωρο Ρεβάχ, η συμφωνία με την Bacardi καθιστά την Άμβυξ τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία διανομής αλκοολούχων στην Ελλάδα, και δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής εισαγόμενων αλκοολούχων κατ’ όγκο.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Γιάννη Αρτινό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι η Άμβυξ και οι μάρκες που χειρίζεται στην ελληνική αγορά θα εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις προοπτικές τους, και η εταιρεία θα γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία αλκοολούχων ποτών, κρασιού και μπύρας στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.