Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV φιλοξενήθηκε o Στάθης Ευθυμίου, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του Ήρωνα, με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας ενέργειας στα Loyalty Awards 2024 της Boussias Events.

Οι καταναλωτές ζητούν από τον πάροχό τους πολλά περισσότερα από ρεύμα και φυσικό αέριο, σχολίασε ο Στάθης Ευθυμίου με αφορμή τη διάκριση, αναφέροντας: «Είναι ιδιαίτερη η τιμή να λάβουμε αυτά τα βραβεία, ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, πόσω μάλλον όταν παίρνουμε το χρυσό βραβείο στην ενέργεια. Τρία χρυσά βραβεία και ένα χάλκινο, για όλες τις ενέργειες και τα κίνητρα που δώσαμε στους καταναλωτές στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης και φυσικά για το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης “Ήρων Vibes”, που λανσάραμε τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ένα αμιγώς ψηφιακό πρόγραμμα που έρχεται να δώσει προνόμια, δώρα, προσφορές σε όλους τους καταναλωτές, γιατί πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές περιμένουν πολλά περισσότερα από τον πάροχο της ενέργειάς τους και όχι απλά ρεύμα και φυσικό αέριο». Για όσους έχουν επιλέξει τον Ήρωνα ως πάροχο έχουν σχεδιαστεί, όπως επεσήμανε ο Στάθης Ευθυμίου, πρόσθετες υπηρεσίες. «Είναι οι λύσεις που δίνουμε. Είναι το Ήρων 1. Η δυνατότητα που δίνουμε για “πράσινη” ενέργεια σε όλους του καταναλωτές, όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν φωτοβολταϊκό πάνελ στη στέγη. Μία ενεργειακή κοινότητα για όλους.

Το Ήρων Pulse, το δίκτυο φορτιστών του Ήρωνα, το οποίο δίνει λύσεις ηλεκτροκίνησης σε όλους τους καταναλωτές, όπου κι αν βρίσκονται. Εκπτώσεις που ανταμείβουν τους καταναλωτές και φυσικά τα Ήρων Vibes που εξελίσσονται. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η καινοτομία, η οποία είναι στο DNA του Ήρωνα. Τη χρησιμοποιούμε για να αντιμετωπίζουμε τον ανταγωνισμό και τις κρίσεις. Γιατί για τα μεγάλα ενεργειακά προβλήματα, εμείς ερχόμαστε και δίνουμε αναπάντεχες λύσεις». Δείτε το video.