Νέα γραμμή παραγωγής για παραδοσιακά, σκληρά τυριά στο εργοστάσιο της Άρτας
Για το 2014, το επενδυτικό πρόγραμμα θα αγγίξει τα 4,2 εκατ. ευρώ, με αιχμή τη νέα γραμμή παραγωγής για παραδοσιακά, σκληρά τυριά (κεφαλογραβιέρα και κεφαλοτύρι), στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Άρτα. Με τη νέα εγκατάσταση ολοκληρώνεται εξαετές πρόγραμμα ανανέωσης όλων των γραμμών παραγωγής, με στόχους τη βελτίωση της υγιεινής και ασφάλειας, τη διασφάλιση ποιότητας, την αξιοποίηση παραδοσιακών τρόπων τυροκόμησης, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Ο Βαγγέλης Παππάς, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, σχολίασε: «Η διαρκής, ορθολογική και προσεκτικά σχεδιασμένη ανάπτυξη αποτελεί βασικό συστατικό της επιχειρηματικής μας κουλτούρας. Αυτός είναι ο λόγος που, εδώ και χρόνια, επανεπενδύουμε συστηματικά ολόκληρη την κερδοφορία μας, βελτιώνοντας συνεχώς υποδομές, ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων. Με αυτή τη στρατηγική ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στην Ελληνική αγορά, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούμε προϋποθέσεις για επιτυχημένη παρουσία σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού».