Μία διαδικτυακή συζήτηση με θέμα τις σύγχρονες λύσεις και εφαρμογές της τεχνολογίας στην αυτοκίνηση, που στοχεύουν σε πιο καθαρή ατμόσφαιρα και περιβάλλον, σε ανθρώπινες πόλεις και σε περισσότερη ασφάλεια στους δρόμους για τους πολίτες, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 15.30. Η εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία της Interamerican και της Anytime, με την υποστήριξη του Παρατηρητήριου Οδικής Ασφάλειας (ΕΜΠ).

Για την ανάδειξη του θέματος, η εταιρεία συνεργάζεται με τον οργανισμό μέσων επικοινωνίας DPG και η συζήτηση θα δοθεί σε live streaming μέσω του YouTube channel του cnn.gr. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Σοφία Μαυραντζά με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της Interamerican.

Συνομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της πολιτείας, μεταξύ των οποίων οι Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Κώστας Μπακογιάννης, εκπρόσωποι ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και της Interamerican.