Η Nadine Neubauer στο All Things Facebook & Instagram’19
Συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο, η Nadine Neubauer επιβεβαίωσε την παρουσία της στο All Things Facebook & Instagram’19, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 21 και 22 Φεβρουαρίου.

Η Brand Development Lead του Instagram θα μιλήσει την 1η μέρα του συνεδρίου για «Vertical Storytelling in a Mobile World», ενώ την επομένη θα πραγματοποιήσει workshop με τίτλο «How to unlock Success on Instagram». Με την κοινότητα του Instagram να αριθμεί πλέον στην Ελλάδα περί τα 3 εκατ. χρήστες, το συνέδριο δίνει φέτος ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Έτσι, μεταξύ άλλων, θα υποδεχτεί στην σκηνή και τον Chris Kubbernus.

Αφού έγινε αρχικά γνωστός από το Forbes ως ο #1 Business Guru on Snapchat, ο CEO της Kubb&co αξιοποιεί όλη αυτήν τη γνώση γύρω από το Live Video και τα Stories για να βοηθάει τα brands να γίνουν μεγαλύτερα, καλύτερα και πιο αποτελεσματικά στο Instagram. Το ίδιο θα κάνει και στο συνέδριο του Marketing Week, όπου θα παρουσιάσει «50 tricks and tips that every brand should use on Instagram». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του All Things Facebook & Instagram’19 διατίθενται στο www.allthingsfb.gr.