Οι βέλτιστοι τρόποι αξιοποίησής του στο συνέδριο AllThingsFacebook & Instagram’18
Ανοδική πορεία ακολουθεί το Instagram παγκοσμίως, μιας και αριθμεί πλέον περισσότερους από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η καθιέρωσή του στην Ελλάδα, καθότι η κοινότητα υπερβαίνει πια τα 2,5 εκατ. Περισσότερα γύρω από το Instagram και τους βέλτιστους τρόπους αξιοποίησής του ως εργαλείου προβολής και πώλησης, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο «AllThingsFacebook & Instagram’18» (www.allthingsfacebook.gr), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή 8 ομιλητών από το εξωτερικό. Μία εκ των keynote ομιλητών του διήμερου συνεδρίου, η Sedge Beswick, Managing Director του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, θα πραγματοποιήσει τόσο παρουσίαση όσο και workshop.

Στο workshop με τίτλο «Make Instagram your Business», η πρώην Global Senior Social Media Manager του ASOS, θα αποκαλύψει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να αξιοποιήσετε επιχειρηματικά το Instagram. Θα μοιραστεί, λοιπόν, συμβουλές και hacks που έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς από καταξιωμένους Instagrammers, θα αναλύσει τα apps που αξίζει να χρησιμοποιήσετε (αλλά και να αποφύγετε) προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την προοπτική σας και θα δώσει πρακτικές οδηγίες χρήσης για τη δημιουργία πρωτογενούς περιεχομένου.