Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα Indie Awards, τα νεοσύστατα βραβεία του Marketing Week, που στόχο έχουν να αναδείξουν τα κορυφαία ανεξάρτητα agencies της χώρας. Ο Μάνος Σπανός, CMO/SVP Brand Marketing Yogurt BU, της Danone North America, και ο Λάζαρος Νικηφορίδης, Executive Creative Director, της Digitas, από τη θέση των Προέδρων της Κριτικής Επιτροπής, the Brand Side και the Agency Side αντιστοίχως, αναγνώρισαν τη συνεισφορά και το έργο των εταιρειών αυτών στην αγορά, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Σπανός δήλωσε: «Καταφέραμε να ξεπεράσουμε μια από τις πιο περίεργες χρονιές στην παγκόσμια ιστορία… Είναι πηγή έμπνευσης να βλέπουμε τη δημιουργική και αποτελεσματική δουλειά των ανεξάρτητων εταιρειών επικοινωνίας στην Ελλάδα, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τις ίδιες, όχι μόνο στήριξαν, αλλά πραγματικά πήγαν ένα βήμα μπροστά τα brands που τους εμπιστεύτηκαν! Τα Indie Awards 2021 είναι μια έμπρακτη αναγνώριση από την αγορά για την συνεισφορά τους αυτή!».

Αντίστοιχα, ο Λάζαρος Νικηφορίδης, είπε: «Αν υπάρχει μια χρονιά που πρέπει κανείς πραγματικά να βγάλει το καπέλο και να αναγνωρίσει τη συνεισφορά όλων των ανεξάρτητων εταιρειών επικοινωνίας στην Ελλάδα, είναι σίγουρα το 2020. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αγορά χρειάζεται τον αντισυμβατικό τρόπο σκέψης και το πάθος τους». Η υποβολή των υποψηφιοτήτων των Indie Awards ολοκληρώνεται στις 29/01 (www.indieawards.gr).