Τα δεδομένα στον τομέα των μετακινήσεων τα τελευταία χρόνια αλλάζουν διαμορφώνοντας μια νέα πραγματικότητα, με την ηλεκτροκίνηση να αποτελεί επιλογή όλο και περισσότερων οδηγών παγκοσμίως

Η nrg δίνει την απάντηση στον συχνότερο προβληματισμό γύρω από την ηλεκτροκίνηση: την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα δημιουργώντας το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα. Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν την μπαταρία ενός ηλεκτρικού οχήματος σε ποσοστό έως και 80% της χωρητικότητάς της σε περίπου μισή ώρα, παρέχοντας πρωτόγνωρη ελευθερία κίνησης. Η πλειοψηφία των ταχυφορτιστών του δικτύου incharge έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων AVIN και Shell, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα για τον οδηγό ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος.

Η εφαρμογή incharge
Ο προγραμματισμός οποιουδήποτε ταξιδιού με ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο γίνεται πλέον εύκολος και γρήγορος. Μέσα από την εφαρμογή incharge σε smartphone ή tablet, αλλά και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κάποιος να:

  • βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  • επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  • παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  • δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7.

incharge για το σπίτι
Εκτός του δικτύου incharge, η nrg δημιούργησε και το incharge ΗΟΜΕ, ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών οχημάτων που εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους στο σπίτι. Το incharge ΗΟΜΕ έχει δημιουργηθεί με σκοπό την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι. Το πρόγραμμα προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού οχήματος στο σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart.

incharge για την επιχείρηση
Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους. Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση: Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία, προσφέροντας:

  • αυτοψία εγκατάστασης
  • προμήθεια σταθμών φόρτισης
  • υπηρεσίες operation & maintenance
  • προβολή στο δίκτυο incharge.

Διαρκής εξέλιξη
Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητά της, η nrg αναπτύσσει ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους και αστικά κέντρα, με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε συμφωνίες για συνεργασίες με αλυσίδες, καταστήματα και άλλα σημεία, όπου θα μπορεί ο πελάτης να φορτίσει στην καθημερινότητά του.