Η Ιn-Touch Communication και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεχώρισαν στα φετινά PR Αwards, παραλαμβάνοντας τιμητικό βραβείο για τον σχεδιασμό των δράσεων του δεύτερου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Μια σειρά από δράσεις διατήρησης και ανάδειξης των ξύλινων παραδοσιακών καϊκιών που κοσμούν τα λιμανάκια της Ελλάδας. Γι’ αυτόν τον σκοπό, αναπτύχθηκε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Παραδοσιακών Σκαφών προκειμένου να «σωθούν» όσο το δυνατόν περισσότερα καΐκια.

Ο δημιουργός της Ιn-Touch Communication, Βασίλης Λώλας, μίλησε για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η εταιρεία του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος! Μια σημαντική πρωτοβουλία που η In-Touch Communication υλοποιεί μαζί με το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης βραβεύτηκε στο πλαίσιο των PR Awards 2023.

Το πρόγραμμα στόχο έχει την ανάδειξη και διατήρηση των παραδοσιακών ξύλινων καϊκιών. Ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στο να συνεχίσουμε να βλέπουμε τα παραδοσιακά, πολύχρωμα καΐκια να αρμενίζουν στις θάλασσές μας και να δίνουν χρώμα στα γραφικά λιμανάκια της πατρίδας μας».