Η Ελλάδα επελέγη ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο στις οποίες κυκλοφόρησαν οι νέες συσκευές θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD. Πρόκειται για καινοτόμα καπνικά προϊόντα νέας γενιάς, αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης.

Η Imperial Tobacco Hellas είναι μέλος του Ομίλου της Imperial Brands, μιας δυναμικής, Πολυεθνικής Εταιρείας Καταναλωτικών Προϊόντων, με παρουσία σε 120 αγορές και 27.500 εργαζόμενους. Το 2021, η Imperial Brands, επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κυκλοφόρησαν τις νέες συσκευές θερμαινόμενου καπνού PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD. Πρόκειται για καινοτόμα προϊόντα νέας γενιάς, αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, που έχει επενδύσει διεθνώς γι’ αυτόν τον σκοπό περισσότερο από 1 δισ. ευρώ.

Πρόσφατα, η συσκευή PULZE αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία «Συσκευές Θέρμανσης Καπνού». Το PULZE διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης, για επιλογή έντασης γεύσης. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το επίπεδο Standard για μια πιο έντονη γευστική εμπειρία ή το επίπεδο Eco για μια πιο ήπια γευστική εμπειρία. Η συσκευή προσφέρει επίσης έως 20 συνεχείς χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση. Οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ενώ διατίθενται σε 4 γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με δροσερή γεύση μέντας όταν το επιλέξεις με ένα κλικ ή απαλή γεύση καπνού από καπνά υψηλής ποιότητας.

«Τέτοια εξελιγμένα προϊόντα αναδεικνύουν τη δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες, πρακτικές και οικονομικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές με όραμα την επόμενη μέρα και με στόχο την προσφορά καινοτόμων και πρακτικών προτάσεων. Ήδη πραγματοποιούμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και με την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω εκτενούς προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets. Έτσι συμβάλλουμε στη στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς λύσεις εναλλακτικές του καπνίσματος και συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», αναφέρει ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης.

Κατά την πολυετή διαδρομή της στην ελληνική αγορά καπνικών, η Imperial Tobacco Hellas έχει εισάγει σημαντικές καινοτομίες, όπως το άνοιγμα της κατηγορίας των Στριφτών με τη μάρκα Drum, της κατηγορίας Slims με την μάρκα R1 Slim Line ή των τσιγάρων Ultra με το R1.

Σημαντικότερες επιτυχίες αποτελούν το χτίσιμο της Νο.1 μάρκας premium τσιγάρων με τα Davidoff, αλλά και η επιτυχημένη είσοδός της στα προϊόντα νέας γενιάς με το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου myblu, που κυκλοφόρησε πριν από 3 χρόνια, καταφέρνοντας να κερδίσει την προτίμηση των ενήλικων καταναλωτών. To myblu, σε μόλις 1 χρόνο από την είσοδό του στην ελληνική αγορά αναδείχθηκε στο Νο.1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη μικρή λιανική, ενώ έχει πενταπλασιάσει την αξία της κατηγορίας μέχρι σήμερα (Nielsen).

Παρουσία σε 13 αγορές και ευρύ δίκτυο συνεργατών
Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στην Ελλάδα, διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών, απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους, ενώ έχει για περισσότερα από 20 χρόνια Ελληνική Διοικητική Ομάδα. Στη διοικητική της αρμοδιότητα έχει 13 αγορές με πλέον σημαντικές τις Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Κύπρο και βέβαια την Ελλάδα.