Από την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ Η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ οργάνωσε ημερίδα με θέμα «We Do Local - Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία… Διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή/ξενοδοχειακό», στις 15 Οκτωβρίου στα Χανιά.
Ξενοδόχοι, παραγωγοί και φορείς της Κρήτης ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας για το We Do Local, το νέο πρότυπο πιστοποίησης τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων, και πώς αυτό συμβάλει στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της τοπικής φιλοξενίας και τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Ο Πρόεδρος Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, ανέφερε: «Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση του προτύπου We Do Local σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από προωθητικές ενέργειες, η επέκταση του δικτύου μελών και η προώθηση όλων των πιστοποιημένων μελών του στις εκάστοτε ενδιαφερόμενες αγορές».