Στο πλαίσιο δράσεων στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», στο πλαίσιο της πολιτικής του για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Οι συμμετέχοντες -επιχειρηματίες, μέτοχοι και ανώτατα στελέχη ελληνικών εταιρειών που εδρεύουν στη Μεταμόρφωση- διατύπωσαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία και εξέφρασαν τη διάθεση να συμμετέχουν ενεργά και συντονισμένα σε δράσεις ΕΚΕ του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Ι. Καρπέτας, επισήμανε: «Η διοργάνωση εντάσσεται σε μια ξεκάθαρη αντίληψη και επιλογή: Την ενθάρρυνση, στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η σημαντική οικονομική ζώνη που φιλοξενείται στα όρια του Δήμου και το αναξιοποίητο δυναμικό που υπάρχει, ο μεγαλύτερος οδικός κόμβος της χώρας που δίνει πλεονέκτημα προσβασιμότητας, σε συνδυασμό με λοιπές προϋποθέσεις και δυνατότητες, καθιστούν ολοφάνερο ότι το μεγάλο συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι η αξιοποίηση της οικονομικής ζώνης, το οποίο ο Δήμος Μεταμόρφωσης είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει».

Στην ημερίδα έγιναν επίσης εισηγήσεις από τους Γεώργιο Κ. Γιαννούλα, Πιστοποιημένο Σύμβουλο, Νικόλαο Ι. Πέντσα, Σύμβουλο Επιχειρηματικής Στρατηγικής, Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, Πρόεδρο Apson ΕΚΕ. Μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν ήταν οι Power Health Hellas, Mondelez, Heidelberg Hellas, Bakehellas, Εκδόσεις Ψυχογιός, Cosmos, Simply Food, Metro, Όπτιμα & Ήπειρος, Konica Minolta, ABB, Ικτίνος Hellas, Στεργίου, Sparkle, κ.α.