Συναντήσεις φοιτητών με νεοφυείς επιχειρήσεις
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε για 4η χρονιά την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας Start-up» στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη της CollegeLink, της 1ηςπλατφόρμας εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας.

Η φετινή εκδήλωση φιλοξένησε 12 νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούσαν στελέχη για την κάλυψη των αναγκών τους σε προσωπικό: TaxibeatLtd., Douleutaras.gr, Sleed, ConvertGroup, TailWind, Wizzit, Indice, AgoraTrading, Yuboto, Growth, Yoda.gr, Pitchstor.

Παράλληλα, στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 150 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές καθώς και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ την ημέρα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 συναντήσεις υποψηφίων με στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Καθηγητής Δημήτριος Μπουραντώνης, Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του ΟΠΑ και ο Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, Ιδρυματικός Υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, οι οποίοι καλωσόρισαν και συνομίλησαν με τους υποψήφιους φοιτητές και αποφοίτους, όπως και με τις εταιρείες που συμμετείχαν.