Η Leadmark, το νεότερο μέλος του ομίλου εταιρειών IMCG Group, έχοντας δραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά το τελευταίο έτος, διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 4 Δεκεμβρίου το 1ο συνέδριο με θέμα «AI: Maximize Business Results». Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens σε οργάνωση της BOUSSIAS, αφορούσε συγκεκριμένες κατηγορίες πιθανών πελατών της εταιρείας.

Στο συνέδριο, καταξιωμένοι ομιλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, με μακρόχρονη εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, ανέπτυξαν τα οφέλη από τη χρήση εργαλείων τεχνολογίας ΑΙ, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

AI: MAXIMIZE BUSINESS RESULTS
Η Βάσω Παναγιωτοπούλου, Business Unit Director της εταιρείας, παρουσίασε την πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Leadmark, δίνοντας έμφαση σε εφαρμογές όπως Sales Forecasting, TV & Digital Attribution, ROI Measurement και Brand KPIs Optimization. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν business leaders των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά σήμερα, και οι οποίοι εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της Leadmark και τις πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας ΑΙ στις επιχειρήσεις.

Ο CEO της Max Media Greece, Χάρης Λαούδης, καλωσόρισε τους καλεσμένους, με ένα σύντομο λόγο όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που με τη Leadmark λανσάραμε στην ελληνική αγορά, πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας ΑrtificiaΙ Intelligence. Χρησιμοποιώντας τα tools της Leadmark υποστηρίζουμε τα στελέχη των εταιρειών στη λήψη των βέλτιστων στρατηγικών αποφάσεων, δίνοντάς τους μετρήσιμα στοιχεία για το επιχειρηματικό ρίσκο κάθε ενέργειας».

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ LEADMARK
Ο Χάρης Λαούδης, στη συνέχεια του λόγου του ανακοίνωσε πως οι ΑΙ υπηρεσίες της Leadmark εξυπηρετούν ήδη τις ανάγκες κορυφαίων ελληνικών εταιρειών ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία δρομολογεί τις διαδικασίες για επέκταση στις αγορές της Ρουμανίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
• Don Shields, Digital Strategist at Lloyds Banking Group & Christian M. Lazopoulos, Global Strategy Director.
Οι δύο ομιλητές  ανέπτυξαν από κοινού το θέμα «AI: Business is personal».

• Γιώργος Ζαλοκώστας, Digital Marketing & Media consultant. Παρουσίασε το θέμα: «Are you still wasting half of your money in advertising? How Big Data and AI can help you improve».

• Βάσω Παναγιωτοπούλου, Leadmark BU Director. Μίλησε για τη «Leadmark: Response Optimization Platform».

• Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR).