Με σύνθημα «Μαγειρεύουμε Μεσογειακά» η Ελληνίδα Da Vinci Master Chef Maria Loi, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στην Αμερική και ο Ιταλός Da Vinci Master Chef Cesare Casella, δημιούργησαν συνταγές με τα τοματικά προϊόντα Κύκνος, τα Κiddo Pasta από την Ήλιος και τα όσπρια Ωμέγα, σε ένα 3ωρο Cooking Event, στις 17 Ιανουαρίου στο κατάστημα Θανόπουλος στη Ν. Κηφισιά.

Το ελληνικό super market Θανόπουλος φιλοξένησε το μαγειρικό event, το οποίο πραγματοποιήθηκε για να αναδείξει τη μεσογειακή διατροφή, πυλώνα της ελληνικής γαστρονομίας. Η εν λόγω δράση είναι μέρος του πλάνου συνέργειας μεταξύ των εταιρειών Κύκνος, Ωμέγα και Ήλιος, κοινή συνισταμένη της οποίας αποτελεί η chef Maria Loi.