Συνέντευξη του Project Leader των SEA 2019 στο Marketing Week
Με νέες κατηγορίες και διευρυμένη κριτική επιτροπή έρχονται τα Sales Excellence Awards, τα βραβεία-θεσμός του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος που βρίσκονται φέτος στην 7η διοργάνωσή τους.

Ο Ηλίας Πολυχρονόπουλος, Γενικός Γραμματέας του ΙΠΕ και Project Leader των SEA 2019, σκιαγραφεί σε συνέντευξή του στο Marketing Week τη νέα εποχή των βραβείων, αλλά και τις πιο σύγχρονες τάσεις που αφορούν στον απαιτητικό κλάδο των πωλήσεων. Στο πλαίσιο της συνέντευξης, κάνει λόγο για την αναδιαμόρφωση που έγινε σε κάποιες κατηγορίες υποψηφιοτήτων, αλλά και την προσθήκη μίας εξολοκλήρου νέας κατηγορίας για μικρομεσαίες εταιρείες και startups, εξηγώντας τους λόγους πίσω από τις εξελίξεις.

Όπως επισημαίνει, «τα βραβεία απευθύνονται σε όλες τις ομάδες και όλα τα τμήματα πωλήσεων που, όχι μόνο επιβίωσαν μέσα σ’ ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, αλλά κατάφεραν  να διακριθούν για τις επιδόσεις τους και για τις πρακτικές που ακολούθησαν». Αναφέρεται επίσης στη διεύρυνση που έγινε φέτος στην κριτική επιτροπή, αλλά και στις τάσεις που θέτουν τις σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο των πωλήσεων, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αυτοματοποίηση. Παράλληλα, αναφέρεται στις νέες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το ΙΠΕ για το 2019, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς για εκπαίδευση, ενημέρωση, δικτύωση και ανάπτυξη. Περισσότερα, στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο τεύχος 11 Φεβρουαρίου του Marketing Week.