Υπό την αιγίδα του ομίλου TDG
Μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας σε ηγετικές θέσεις στον χώρο εργασίας, διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος κάτω από το φάσμα του ICEEfest, του Συνεδρίου για Διαδραστικά μέσα με τη μεγαλύτερη απήχηση στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

To ΙCEEFest, στα έκτα του γενέθλια, συγκεντρώνει ένα line-up περισσότερων από 150 ομιλητών και δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών από γυναίκες ομιλήτριες. Η ενότητα «Women in Tech» θα καλωσορίσει γυναίκες επαγγελματίες στον χώρο των ψηφιακών μέσων και τεχνολογίας, ηγετικά στελέχη από διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς, για να γνωριστούν και να συζητήσουν θέματα όπως «Πώς μπορούμε να προάγουμε την επόμενη γενιά γυναικών με ηγετικές θέσεις στον digital κόσμο;» και «Τι είναι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα για να διακριθεί στον χώρο του Αdtech & Μedia;».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 15:00, υπό την αιγίδα του ομίλου TDG και θα φιλοξενήσει μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες, ηγετικά στελέχη στο Adtech & Media. Θα ξεκινήσει με πάνελ στο οποίο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Katy Howell – Immediate future και Lorena Macnaughtan – ICEEhealth. Η  Εύα Χριστοπούλου, Marketing Director του TDG & Ηost της εκδήλωσης ανέφερε: «Το 2016 ξεκινήσαμε μια ακόμη πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας στο iCEE.fest. Στα καλά νέα, φέτος έχουμε περισσότερες γυναίκες ως ομιλητές από ποτέ! Το 2017, συνεχίζουμε με αυτή την δέσμευση! Ανυπομονούμε για αυτή την εκδήλωση και την δυνατότητα που μας δίνει να έρθουμε σε επαφή με την  ενεργή κοινότητα κορυφαίων γυναικών επαγγελματιών από την περιοχή μας».