Περαιτέρω μείωση της αγοράς αναμένεται και το 2012

Τέλος, η οικονομική κρίση και η πτώση της ζήτησης έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των καταστημάτων. Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από την κλαδική μελέτη «Αλυσίδες Καταστημάτων Ετοίμων Ενδυμάτων» που εκπόνησε πρόσφατα η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group ΑΕ. Σχετικά με την πορεία της αγοράς, η Διευθύντρια Οικονομικών – Κλαδικών Μελετών της ICAP Group, Σταματίνα Παντελαίου, ανέφερε: «Το συνολικό μέγεθος αγοράς των αλυσίδων καταστημάτων ετοίμων ενδυμάτων ακολούθησε ανοδική πορεία την περίοδο 1996-2008, με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 12,6%.

Ωστόσο, από το 2009 η αγορά είναι πτωτική καταγράφοντας μείωση 12,2% την περίοδο 2009/08 και 18,1% την περίοδο 2010/09. Μεγαλύτερη εκτιμάται ότι είναι η μείωση την περίοδο 2011/10. Η συμμετοχή των πωλήσεων ενδυμάτων στη συνολική αγορά των αλυσίδων εκτιμάται ότι διαμορφώθηκε το 2010 στο 85% περίπου, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό αφορά συμπληρωματικά είδη όπως αξεσουάρ, εσώρουχα, υποδήματα κλπ».

COSMOTE- CSR
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Cosmote προσφέρει ακόμη πιο φθηνή επικοινωνία σε ανέργους και συνταξιούχους, παρέχοντάς τους έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν χρόνο. Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου και Καρτοσυμβολαίου Cosmote, που είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και συνταξιούχους  άνω των 65 ετών.