Με Πρόεδρο Κριτικής Επιτροπής την Υβέτ Κοσμετάτου, Chief Marketing & Communications Officer της Lamda Development, θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στα φετινά PEAK Awards, η υποβολή των οποίων θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου. Παράλληλα, ως Κριτές θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 experts του Performance Marketing, εκπροσωπώντας μερικά από τα κορυφαία agencies και brands της χώρας.

Η Υβέτ Κοσμετάτου δήλωσε σχετικά: «Τα PEAK Performance Marketing Awards, όπως και ο ίδιος τους τίτλος δεικνύει, αποτυπώνουν μια απλή εξίσωση: το Marketing είναι digital, το digital είναι μετρήσιμο, συνεπώς το Marketing είναι Performance. Η επιτυχία δεν πρέπει να μετριέται μόνο με views, clicks ή purchases αλλά και με το συναίσθημα που δημιουργείται και πόσο engaged γινόμαστε. Έχουμε περάσει σε μια εποχή που στον διάλογό μας με τους καταναλωτές προστέθηκαν θέματα όπως το Sustainability, το Diversity και το Purposeful Marketing. Είμαι σίγουρη ότι και οι υποψηφιότητες που θα δούμε φέτος θα αφορούν ένα Performance Marketing ευρύτερο του ROI».

Περισσότερα για τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, τις κατηγορίες και τις μεγάλες διακρίσεις στα φετινά PEAK Awards, στο www.peakawards.gr.