Έλαβε το βραβείο «The Funkiest Operator»
Σε 3 από τις συνολικά 12 κατηγορίες βραβείων διακρίθηκε η Yuboto στο πλαίσιο των Global Carrier Community Meetings Awards, στο Βερολίνο, χθες Τρίτη 20 Ιουνίου.

Η Yuboto αναδείχθηκε ως ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος με τη δημιουργικότερη, πιο πρωτοποριακή και καινοτομική στρατηγική marketing, λαμβάνοντας το βραβείο «The Funkiest Operator». Η εταιρεία απέσπασε 2 ακόμη διακρίσεις, καθώς βρέθηκε στις επικρατέστερες υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best SMS Platform Provider και Customer Experience Excellence.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ανέφερε: «Αυτή η συνολική επιβράβευση της διαφοροποιημένης και καινοτομικής στρατηγικής της Yuboto μας κάνει υπερήφανους, καθώς επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας να είμαστε ουσιαστικοί και άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό.

Ειδικά σήμερα, όπου οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα δεν είναι οι πλέον ευοίωνες, μία τόσο σημαντική βράβευση από έναν διεθνώς καταξιωμένο θεσμό αποδεικνύει πως η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει και να είναι πραγματικά ανταγωνιστική».